Copenhagen’s Most Blunted Signs Off…

Igennem de sidste 10 år har Copenhagens Most Blunted hver uge leveret undergrunds hiphop radio til det danske folk på Den Grønne Kanal og CA Radio. Igennem tiden har mange shows kommet og gået men CPHMB må siges at være det længest levende vi har her hjemme. I løbet af denne sommer har vi holdt fri, som resten af befolkningen og det har også været en tid hvor vi har genovervejet vores situation. Master L har valgt at stoppe mens legen var god og Spirited Sage er udenlands det næste lange stykke tid. Derfor ser vi det som det enste rigtige at sige tak for denne gang og vi vil selvfølgelig sige mange tak til alle vores lyttere på live og på podcasten samt alle de forskellige kunstnere vi har haft igennem programmet i årenes løb!!

…..men hvad bringer fremtiden for Green Shades Radio?

Green Shades Radio vil dog stadig bestå og vi vil gøre vores for at holde ånden i live. The Funkfiles med Stacks vil stadig blive sendt hver anden uge og et nyt program(hvis titel bliver offentligjort snarest) vil også se dagens lys. Der kommer til at ske nogle program ændringer og vi ser enden på CPHMB, som starten på et nyt kapitel hvor vi stadig vil tage alle andre danske radioprogrammer ud!!

Fred ud, CPHMB // GS:RADIO

få det sidste track fra CPHMB på GS:RADIO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.